Galaxies [Video]

Laura Veirs

  • Laura Veirs, född 1973 i Colorado Springs, är en amerikansk singer-songwriter.

    Hon växte upp i Colorado och åkte ofta till campingplatser med sin familj under sommaren vilket gav henne mycket inpiration till musiken. Idag bor hon i Seattle.

    Hennes debutalbum Laura Veirs var ett album som spelades in vid en spelning hon hade år 1999. Albumet var endast med henne och hennes gitarr.

    Diskografi

    • 1999 – Laura Veirs
    • 2001 – The Triumphs and Travails of Orphan Mae
    • 2003 – Troubled by the Fire
    • 2004 – Garbon Glacier
    • 2005 – Year of Meteors
    • 2007 – Saltbreakers
    • 2010 – July Flame

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.