Ten Foot Pole

  • Ten Foot Pole är ett amerikanskt punkrockband, bildat 1983 under namnet Scared Straight. Bandet har gett ut skivor på Go-Kart Records, Victory Records och Epitaph Records.

    Medlemmar

    • Dennis Jagard - sång, gitarr (1993-idag)
    • Chris Del Rio - basgitarr
    • Keith Divel - gitarr, sång (2004-idag)
    • Steve Von Treetrunk (Steve Carnan) - gitarr
    • Scott Radinsky - sång (1993-1995)
    • Jordan Burns - trummor (1993)
    • Kevin Ruggeri - trummor, sång (1993-1995, 2001-2004)
    • Pete Newbury - bas (1993-1997)
    • Tony Palermo - trummor (1995-1999)
    • Glen Vegas (David Ames) - bas (1997-1999)
    • Leigh Lawson - bas (1999-2000)
    • Kris Kwiatkowski - trummor (1999-2000)
    • Johnny Smoke (John Chapman) - bas (2001-2002)
    • Eric Cody - gitarr (2002-2004)
    • Mike Levy - bas, sång (2002-2004)
    • Dan Kelly - bas, sång (2004-?)
    • Chris Dalley - trummor, sång (2004-2014)

    Diskografi

    • 1993 - Swill
    • 1994 - Rev
    • 1995 - Satanic Surfers & Ten Foot Pole (delad album)
    • 1997 - Unleashed
    • 1999 - Insider
    • 2002 - Bad Mother Trucker
    • 2004 - Subliminable Messages

    Källor

    1. ^ ”Ten Foot Pole”. Discogs.com. http://www.discogs.com/artist/Ten+Foot+Pole. Läst 3 maj 2012. 

    Externa länkar

    • Ten Foot Pole på Facebook

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.