Snapcase

  • Snapcase är ett amerikanskt hardcore-band från Buffalo, New York. Bandet bildades 1989 under namnet Solid State. 1991 byte bandet namn till Snapcase.

    Medlemmar

    • Daryl Taberski - sång, basgitarr (1989-2005, 2007, 2010-idag)
    • Jon Salemi - gitarr (1992-1995, 2007, 2010-idag)
    • Frank Vicario - gitarr (1995-2005, 2007, 2010-idag)
    • Dustin Perry - basgitarr (1999-2005, 2007, 2010-idag)
    • Timothy Redmond - trummor (1993-2002, 2007, 2010-idag)
    • Chris Galas - sång (1990-1992)
    • Scott Dressler - gitarr (1989-1995)
    • Joe Smith - gitarr (1991-1992)
    • Mike Kimaid - trummor (1989-1990, 1991-1993)
    • Bob Whiteside - basgitarr (1992-1999)
    • Ben Lythberg - trummor (2000, 2002-2005)
    • Peter Dawidzik - trummor (1990)
    • Tiger Balduf - sång (1989-1990)
    • Jason Kourounis - trummor (1990-1991)

    Diskografi

    Album

    • Lookinglasself (1993)
    • Progression Through Unlearning (1997)
    • Designs for Automotion (2000)
    • End Transmission (2002)
    • Bright Flashes (2003)

    Singlar och EP

    • Comatose (1992) (singel)
    • Steps (1995) (EP)
    • Snapcase VS. Boy Sets Fire (1999)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.