Sevendust

  • Sevendust är ett amerikanskt metalband från Atlanta, Georgia. Bandet bildades 1994 och deras första album kom 15 april 1997.

    Medlemmar

    • Lajon Witherspoon - sång (1994-idag)
    • Clint Lowery - sologitarr (1994-2004, 2008-idag)
    • John Connolly - rytmgitarr (1994-idag)
    • Vince Hornsby - basgitarr (1994-idag)
    • Morgan Rose - trummor (1994-idag)
    • Sonny Mayo - sologitarr (2005-2008)

    Diskografi

    • 1997 – Sevendust
    • 1999 – Home
    • 2001 – Animosity
    • 2003 – Seasons
    • 2005 – Next
    • 2007 – Alpha
    • 2008 – Chapter VII: Hope and Sorrow
    • 2010 – Cold Day Memory
    • 2013 – Black Out the Sun
    • 2014 – Time Travelers & Bonfires
    • 2004 – Southside Double-Wide: Acoustic Live
    • 1999 - Home EP
    • 1999 - Homework
    • 2000 - Finger Eleven / Sevendust / System of a Down (delad EP)
    • 2001 - Animosity Album Sampler
    • 1998 - Black
    • 1999 - Denial
    • 2000 - Licking Cream (med Skin)
    • 2000 - Waffle
    • 2001 - Animosity 2-Song Sampler
    • 2001 - Live Again
    • 2001 - Praise
    • 2002 - Crucified
    • 2003 - Seasons Sampler
    • 2003 - Angel's Son
    • 2004 - Face To Face
    • 2005 - Ugly
    • 2006 - Failure
    • 2007 - Driven
    • 2008 - Prodigal Son
    • 2013 - Decay
    • 2005 - Best Of (Chapter One 1997-2004)
    • 2007 - Retrospective 2
    • 2008 - Packaged Goods

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.