Gary Wright

  • Gary Wright, född 26 april 1943 i New Jersey, är en amerikansk musiker. Han var sångare och keyboardist i rockbandet Spooky Tooth mellan 1967 och 1974. Därefter har han fortsatt som soloartist och hade bland annat framgångar med låten "Dream Weaver" från 1975.

    Diskografi, solo

    • 1971 – Extraction
    • 1972 – Footprint
    • 1975 – The Dream Weaver
    • 1977 – The Light of Smiles
    • 1978 – Touch and Gone
    • 1979 – Headin' Home
    • 1981 – The Right Place
    • 1988 – Who I Am
    • 1995 – First Signs of Life
    • 1998 – Best of Gary Wright/The Dream Weaver
    • 1999 – Human Love

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.