Diamonds & Guns

Transplants

  • The Transplants är en amerikansk punkgrupp bestående av Tim Armstrong (Rancid, Operation Ivy m.m.), Rob "Skinhead Rob" Aston och Travis Barker (blink-182). Gruppen bildades 1999 och släppte sitt första självbetitlade album 2002. Uppföljaren, Haunted Cities, kom 2005. Musiken är en experimentell mix av punk, hip-hop och elektronica.

    Medlemmar

    • Tim Armstrong - sologitarr, sång, keyboard, synthesizer (1999-idag)
    • Rob "Skinhead Rob" Aston - sång (1999-idag)
    • Travis Barker - trummor, slagverk (2002-idag)
    • Kevin Bivona - keyboard (2005 som turnerande medlem), basgitarr (2011-idag)
    • Elvis Cortez - rytmgitarr (2011-idag)
    • Dave Carlock - keyboard, sampler (2003)
    • Craig Fairbaugh - rytmgitarr (2003-2005)
    • Matt Freeman - basgitarr (2003-2005)
    • DJ Pone (Travis Rimando) - turntable (2003-2005)

    Diskografi

    • Transplants (2002)
    • Haunted Cities (2005)
    • In a Warzone (2013)
    • California Babylon (2002)
    • Diamonds and Guns (2003)
    • DJ, DJ (2003)
    • Gangsters & Thugs (2005)
    • 1,2,3,4,5,6,7 (2005)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.