Skater Dater

U.S. Bombs

  • U.S. Bombs är ett amerikanskt punk-band, bildat 1993. Sångare är skateboardlegenden Duane Peters.

    Medlemmar

    • Duane Peters - sång (1993-idag)
    • Kerry Martinez - gitarr, sång (1993-idag)
    • Chip Hanna - trummor, sång (1997-2003, 2009-idag)
    • Wade Walston - basgitarr, sång (1997-2005, ?-idag)
    • Jonny "Two Bags" Wickersham - gitarr (2000-2002, ?-idag)

    • Chuck Briggs - gitarr (1993-2000)
    • Steve Reynolds - basgitarr (1993-1997)
    • Benny Rapp - trummor (1993-1996)
    • Alex Gomez - trummor (1996-1997)
    • Jamie "Monkey Boy" Reidling - trummor, sång (2003-2008)
    • Nate Shaw - gitarr (2008)
    • Hieko Schrepel - basgitarr (2008-?)
    • Curt Stitch [Curt Gove] - gitarr, sång (2002-2008, 2009-?)

    Diskografi

    • Put Strength In The Final Blow - 1995
    • Garibaldi Guard! - 1996
    • War Birth - 1997
    • The World - 1999
    • Back At The Laundromat - 2001
    • Covert Action - 2003
    • We Are The Problem - 2006
    • Lost In America / Live 2001 - 2001
    • Scouts of America - 1994
    • 4 Song EP - 1996
    • Jaks / The Way It Ends - 1997
    • Kill Me Good - 1997
    • Never Mind The Opened Minds - 1997
    • U.S. Bombs / The Bristles (delad singel) - 1998
    • Hobroken Dreams - 1999
    • Great Lakes of Beer - 2001
    • Tora Tora Tora! - 2000
    • Art Kills - 2003
    • Lost In America - 2001
    • Bomb Everything - 2002

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.