Death By Stereo

  • Death By Stereo är ett amerikanskt punkrockband som startade 1996 i Orange County, Kalifornien. Av de fem originalmedlemmarna är enbart Efrem Shulz kvar i bandet.

    Medlemmar

    • Efrem Shulz - sång, gitarr, keyboard (1996-idag)
    • Dan Palmer - sologitarr (1999-idag)
    • Robert Madrigal - bas (2014-idag)
    • JP Gericke - rytmgitarr (2009-idag)
    • Mike Cambra - trummor, slagverk (2010-idag)
    • Tyler Rebbe - bas (2005-2009)
    • Todd Hennig - trummor (2001-2007)
    • Jim Miner - gitarr
    • Ian Fowles - gitarr (1996-1998)
    • Keith Barney - gitarr (1998-2000)
    • Tim Owens - gitarr (2003-2006)
    • Jarrod Alexander - trummor (1996-2000)
    • Tim Bender - trummor (2000-2001)
    • Chris Dalley - trummor (2002-2010)
    • Jeff Clark - bas (2009-2011)
    • Paul Miner - bas (1996-2001)

    Diskografi

    • 1999 - If Looks Could Kill I'd Watch You Die
    • 2000 - Day of the Death
    • 2003 - Into the Valley of the Death
    • 2005 - Death for Life
    • 2009 - Death Is My Only Friend
    • 2012 - Black Sheep of the American Dream
    • 1998 - Fooled By Your SmileRecorded with original guitarist Ian Fowles
    • 2000 - Death by Stereo/Ensign (delad EP med Ensign)
    • 2000 - No Shirt, No Shoes, No Salvation

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.