Hot Water Music

  • Hot Water Music är ett amerikanskt punk-rockband, grundat 1993 i Gainesville, Florida. De fick sitt stora genombrott med albumet A Flight and a Crash.

    Bandet återförenades 2008; sångaren Chuck Ragan och de som hade gått till bandet The Draft kom tillbaka. Förutom i USA har bandet fått slagit igenom i Tyskland och närliggande länder.

    Medlemmar

    • Chuck Ragan - sång, gitarr
    • Chris Wollard - sång, gitarr
    • Jason Black - basgitarr
    • George Rebelo - trummor

    Diskografi (urval)

    • Fuel for the Hate Game (1997)
    • Forever and Counting (1997)
    • No Division (1999)
    • A Flight and a Crash (2001)
    • Caution (2002)
    • The New What Next (2004)
    • Exister (2012)
    • Live at the Hardback (1999)
    • Live in Chicago (2013)
    • Finding the Rhythms (1995)
    • Never Ender (2001)
    • Till the Wheels Fall Off (2008)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.