We Have Reached An Official Verdict: Nobody Gives A Shit

The Locust

  • The Locust är en noiserockgrupp från San Diego, Kalifornien, USA, bildad 1994. Bandet har en uppseendeväckande utstyrsel, och på bandets konserter pratar de inte med publiken efter en spelad låt, utan stämmer sina musikinstrument - vilket människor som inte känner till bandet kan tycka illa om, och då ofta häcklar bandet. The Locust själva anser dock att de gör sig bäst live.

    Medlemmar

    • Bobby Bray - gitarr, sång (1994- )
    • Justin Pearson - bas, sång (1994- )
    • Joey Karam - keyboard, sång (1997- )
    • Gabe Serbian - trummor (2001- )
    • Dylan Scharf - sång, gitarr (1994-1996)
    • Dave Warshaw - keyboard, sång (1994-1996)
    • Dave Astor - trummor (1994-2001)
    • Jimmy LaValle - keyboard (1996-1997)

    Diskografi

    • 2003 – Plague Soundscapes
    • 2005 – Safety Second, Body Last
    • 2007 – New Erections
    • 2010 – The Peel Sessions [1]
    • The Locust (1997)
    • Flight of the Wounded Locust (2001)
    • Well I'll Be a Monkey's Uncle (2002)
    • Follow the Flock, Step in Shit (2003)
    • Safety Second, Body Last (2005)

    Referenser

    1. ^ Discogs Läst 7 augusti 2010

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.