The Promise Ring

  • The Promise Ring var ett amerikanskt emoband, bildat i Milwaukee, Wisconsin, USA 1995. Bandet splittrades 2002, men återförenades 2005 och 2011-2012.

    Diskografi

    Album

    • 1996 - 30° Everywhere (Jade Tree Records)
    • 1997 - Nothing Feels Good (Jade Tree Records)
    • 1999 -Very Emergency (Jade Tree Records)
    • 2002 - Wood / Water (ANTI Records)

    EP

    • 1995 - Watertown Plank b/w Mineral Point (Foresight Records)
    • 1996 - Falsetto Keeps Time (Jade Tree Records)
    • 1997 - The Horse Latitudes (Jade Tree Records)
    • 1998 - Boys + Girls (Jade Tree Records)
    • 2000 - Electric Pink (Jade Tree Records)

    Källor

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.