Black Dice

  • Black Dice är ett band, från Brooklyn, New York, USA. Bandet skapades våren 1997 vid Rhode Island School of Design.

    Diskografi

    • 2002 – Beaches and Canyons
    • 2004 – Creature Comforts
    • 2005 – Broken Ear Record
    • 2007 – Load Blown
    • 2009 – Repo
    • 2012 – Mr. Impossible
    • 1998 - Black Dice
    • 1998 - Untitled
    • 2000 - Black Dice No. 3
    • 2001 - Cold Hands
    • 2006 - Manoman
    • 2009 - Chocolate Cherry
    • 2000 - Semen of the Sun
    • 2001 - Peace in the Valley
    • 2002 - Lost Valley
    • 2003 - Cone Toaster
    • 2004 - Miles Of Smiles
    • 2005 - Smiling Off
    • 2007 - Roll Up / Drool
    • 2012 - Pigs
    • 2012 - Rodriguez

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.