Tearin' Up My Heart [LIVE - TRL, 1998]

Nsync

  • 'NSYNC eller *N'Sync var ett amerikanskt pojkband med fem medlemmar, bildat 1995. Likt Backstreet Boys bildades gruppen i Orlando, Florida. Gruppen bestod av Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick och Justin Timberlake.

    Deras mest framgångsrika album No Strings Attached (2000), delvis producerat av svensken Max Martin, såldes i 2,4 miljoner exemplar första veckan, vilket gör det till det album som sålt mest under veckan direkt efter utgivningsdatumet.

    Diskografi

    • 1997-1998 – *NSYNC
    • 1998 – Home for Christmas
    • 1998 - The Winter Album
    • 2000 – No Strings Attached
    • 2001 – Celebrity

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.