Out of Control

Hoobastank

  • Hoobastank (ofta skrivet h∞bastank) är ett amerikanskt postgrungeband, bildat 1994 i Agoura Hills, Kalifornien. Bandets största hit är "The Reason" från 2003.

    Medlemmar

    • Douglas Robb - sång, gitarr (1995-idag)
    • Dan Estrin - gitarr, sång (1995-idag)
    • Chris Hesse - trummor, percussion (1995-idag)
    • Jesse Charland - bas, bakgrundssång (2009-idag)
    • Derek Kwan - saxofon (1997-1999)
    • Markku Lappalainen - bas (1997-2005)
    • Jeremy Wasser - saxofon (1995-2005)
    • Josh Moreau - bas (2006-2008)

    Diskografi

    • 1998 – They Sure Don't Make Basketball Shorts Like They Used To
    • 2001 – Hoobastank
    • 2003 – The Reason
    • 2006 – Every Man for Himself
    • 2009 – For(n)ever
    • 2012 – Fight or Flight
    • 2009 – Live from the Wiltern
    • 1997 – Muffins
    • 2002 – The Target EP
    • 2001 - Crawling in the Dark
    • 2002 - Running Away
    • 2002 - Remember Me
    • 2003 - Out of Control
    • 2003 - The Reason
    • 2004 - Same Direction
    • 2004 - Disappear
    • 2006 - If I Were You
    • 2006 - Inside of You
    • 2006 - Born to Lead
    • 2008 - My Turn
    • 2009 - So Close, So Far
    • 2009 - The Letter (med Vanessa Amorosi)
    • 2010 - Never Be Here Again
    • 2010 - Is This the Day?
    • 2012 - This Is Gonna Hurt
    • 2013 - Can You Save Me?
    • 2013 - Incomplete

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.