Dry Kill Logic

  • Dry Kill Logic är ett amerikanskt metalband, som bildades 1993 (under namnet Hinge) i Westchester, New York. De släppte sitt första album 2001, The Darker Side of Nonsense. Den 5 oktober 2004 släppte de albumet The Dead and the Dreaming, vilket blev deras stora genombrott i den amerikanska metalbranschen. Bandets tredje album, Of Vengeance and Violence, släpptes den 10 september 2006.

    Medlemmar

    • Cliff Rigano - sång (1993-idag)
    • Phil Arcuri - trummor (1993-idag)
    • Jason Bozzi - gitarr (2002-idag)
    • Brendan Kane Duff - basgitarr (2006-idag)
    • Luis (Louie) Bravo - gitarr, sång (1993)
    • Scott Thompson - gitarr (1993-2002)
    • Dave Kowatch - basgitarr (1995-2003)
    • Danny Horboychuk - basgitarr (2003-2005)
    • Casey Mahoney - basgitarr (2005-2006)

    Diskografi

    • 2001 – The Darker Side of Nonsense
    • 2004 – The Dead and Dreaming
    • 2006 – Of Vengeance and Violence
    • 1997 – Cause Moshing is Good Fun (som Hinge)
    • 1999 – Elemental Evil
    • 2002 – Rot
    • 2006 – The Magellan Complex
    • 2001 - Nightmare

    Externa länkar

    • Dry Kill Logic på facebook

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.