Infected

Demon Hunter

  • Demon Hunter är ett amerikanskt metal-band från Seattle, Washington, bildat 2000. Bandets logo som förekommer på samtliga skivomslag är en demon med ett skotthål i pannan. Detta på grund av bandets kristna övertygelse, vilken också ofta går igen i bandets texter.

    Bandmedlemmar

    • Ryan Clark - sång (2000-idag), gitarr (2000-2003)
    • Jonathan Dunn - bas (2003-idag)
    • Yogi Watts - trummor, slagverk (2004-idag)
    • Patrick Judge - sologitarr, bakgrundssång (2009-idag)
    • Jeremiah Scott - rytmgitarr (2011-idag)

    • Don Clark - rytmgitarr, bakgrundssång (2003-2009), bas (2000-2003)
    • Jesse Sprinkle - trummor, slagverk (2000-2004)
    • Kris McCaddon - sologitarr (2003-2005)
    • Ethan Luck - sologitarr, bakgrundssång (2005-2009)
    • Ryan Helm - rytmgitarr (2009-2011)
    • Patrick Judge - gitarr (2008)
    • Randy Torres - gitarr (2009)

    Diskografi

    • 2002 – Demon Hunter
    • 2004 – Summer of Darkness
    • 2006 – The Triptych
    • 2007 – Storm The Gates Of Hell
    • 2010 – The World Is A Thorn
    • 2012 – True Defiance
    • 2014 – Extremist
    • 2008 - 45 Days
    • 2009 - Live in Nashville

    Singlar (på hitlistorna)

    • 2014 - Artificial Light (Hot Christian Songs #49)
    • 2014 - The Last One Alive (Hot Christian Songs #38, Christian Digital Songs #43)
    • 2014 - I Will Fail You (Hot Christian Songs #37, Christian Digital Songs #34)
    • 2007 - Double Take: Demon Hunter
    • 2011 - Death, a Destination

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.