Princessa

  • Princessa eller egentligen Mónica Capel Cruz, född 18 maj 1975, i Madrid, Spanien, spansk sångerska som haft stora hits under framförallt 1990-talet. Bland de mest kända låtar hon gjort kan nämnas Vivo och Rompete (eller Calling You på engelska).

    Diskografi

    Album

    • 1993 Princessa (EMI Electrola)
    • 1996 Calling You
    • 1997 Princessa
    • 1999 I Won't Forget You

    Singlar

    • 1993 "Rojo Y Llanto"
    • 1994 "Ensalza Tu Amor"
    • 1996 "Calling You"
    • 1996 "Anyone But You"
    • 1997 "Try To Say I'm Sorry"
    • 1997 "Baila Al Ritmo"
    • 1997 "Vivo"
    • 1997 "Summer Of Love"
    • 1998 "Snowflakes"
    • 1999 "I Won't Forget You"
    • 1999 "(You Just) Believe In You"
    • 2005 "All I Want"

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.