Shorty Wanna Ride

Young Buck

  • Young Buck, född 15 mars 1981 i Nashville, Tennessee som David Brown är en amerikansk rappare, tidigare medlem i hiphop-gruppen G-Unit. Han debuterade som soloartist 2004 med albumet Straight Outta Cashville.

    Tidigare liv

    Young Buck började rappa vid 12-årsåldern, och spelade in sin första låt i en studio när han var 14 år. Efter att ha gått ut högskolan spelade Young Buck in låtar med hjälp av skivbolaget Cash Money Crew. Juvenile var också med i skivbolaget Cash Money Crew men båda lämnade skivbolaget. Young Buck fick UTP Records som sitt skivbolag och de hjälpte honom med hans låtar. Medan Buck fick UTP Records som sitt skivbolag försökte Juvenile få Suge Knight att hjälpa honom med hans låtar. Senare blev Young Buck medlem i rapgruppen som han lämnade för G-Unit. Som han återvände till 2014 och släppte singeln "Nah I'm Talking Bout".

    Diskografi

    • 2004 – Straight Outta Cashville
    • 2006 – Buck the World
    • 2007 – They Don't Bother Me
    • 2008 – Product of the South
    • 2009 – The Cashville Takeover
    • 2009 – Back On My Buck Shit
    • 2010 – BACK IN THE BOOTH

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.