Whatever Happened To My Rockn Roll

Black Rebel Motorcycle Club

  • Black Rebel Motorcycle Club är ett amerikanskt rockband, bildat 1998 i San Francisco, Kalifornien och numera baserat i Los Angeles. Bandet består av Peter Hayes (gitarr, bas, sång), Robert Levon Been (gitarr, bas, sång) och Leah Shapiro (trummor).

    Medlemmar

    • Peter Hayes – sång, gitarr, bas, munspel, syntesizer (1998 - idag)
    • Robert Levon Been – sång, bas, gitarr, piano (1998 - idag)
    • Leah Shapiro – trummor, slagverk, bakgrundssång (2008 - idag)
    • Nick Jago – trummor, slagverk (1998 - 2004, 2005 - 2008)
    • Peter Salisbury – trummor, slagverk (2002)
    • Michael "Spike" Keating – bas, gitarr (2005 - 2007)

    Diskografi

    • 2000 – B.R.M.C.
    • 2003 – Take Them On, On Your Own
    • 2005 – Howl
    • 2007 – Baby 81
    • 2008 – The Effecsts of 333
    • 2010 – Beat the Devil's Tattoo
    • 2013 – Specter at the Feast
    • 2009 – Live
    • 2010 – LIVE in London
    • 2001 - Screaming Gun EP
    • 2002 - Spread Your Love EP
    • 2005 - Howl Sessions EP
    • 2007 - Napster Live Session
    • 2007 - American X: Baby 81 Sessions EP
    • 2007 - Kings of Leon/Black Rebel Motorcycle Club (delad EP)
    • 2001 - Red Eyes and Tears
    • 2001 - Rifles
    • 2001 - Whatever Happened to My Rock and Roll (Punk Song)
    • 2002 - Love Burns
    • 2002 - Spread Your Love
    • 2003 - Stop
    • 2003 - We're All in Love
    • 2005 - Shuffle Your Feet
    • 2005 - Ain't No Easy Way
    • 2007 - Weapon of Choice
    • 2007 - Berlin
    • 2010 - Beat the Devil's Tattoo
    • 2013 - Let the Day Begin

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Black Rebel Motorcycle Club.
    • Officiell webbplats

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.