Richard Marx Performs 'Hallelujah'

Richard Marx

  • Richard Marx, född 16 september 1963 i Chicago, Illinois, är en amerikansk pop/rock-sångare, låtskrivare och musikproducent. Marx har sålt över 30 miljoner album världen över. Han vann 2004 en Grammy för årets låt, "Dance With My Father" som han skrev tillsammans med Luther Vandross. Till hans största hits hör även "Hold On to the Nights" (1988), "Right Here Waiting" (1989), "Hazard" (1991) och "Now and Forever" (1993).

    Diskografi

    • 1987 – Richard Marx
    • 1989 – Repeat Offender
    • 1991 – Rush Street
    • 1994 – Paid Vacation
    • 1997 – Flesh and Bone
    • 1997 – Greatest Hits
    • 2000 – Days in Avalon
    • 2004 – My Own Best Enemy
    • 2008 – Emotional Remains
    • 1994 – Ballads
    • 1997 – Greatest Hits
    • 2000 – The Best Of Richard Marx
    • 2000 – The Essential Richard Marx
    • 2000 – Timeline
    • 2008 – Duo med Matt Scannell
    • 2010 – Stories to Tell
    • 2010 – Hits & Ballads
    • 2012 – Inside My Head + ny singel "Wouldn't Let Me Love You"

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.