Letoya featuring Ludacris

  • Ludacris, född Christopher Brian Bridges 11 september 1977 i Champaign i Illinois, är en amerikansk rappare, hiphopmusiker och skådespelare. Han gjorde sig känd i media efter att ha flyttat till Atlanta i Georgia och börjat en karriär som DJ på en lokal radiokanal. Det ledde slutligen till att han kom att bli en av de främsta rapparna inom så kallad Dirty South hip-hop.

    Diskografi

    Soloalbum

    • Incognegro - 1999
    • Back For The First Time - 2000
    • Word Of Mouf - 2001
    • Chicken -N- Beer - 2003
    • The Red Light District - 2004
    • Release Therapy - 2006
    • Theater Of The Mind - 2008
    • Ludaversal - 2010

    Album med bandet Disturbing Tha Peace

    • Golden Grain - 2002
    • Ludacris Presents: Disturbing Tha Peace - 2005
    • " Baby"(Ft. Justin Bieber) - 2010

    Album med Shawnna

    • Battle Of The Sexes - 2010

    Filmografi (i urval)

    • 2015 – Fast & Furious 7
    • 2013 – Fast & Furious 6
    • 2011 – New Year's Eve
    • 2011 – Fast & Furious 5
    • 2011 – No Strings Attached
    • 2009 – Gamer
    • 2009 – Ball Don't Lie
    • 2008 – RocknRolla
    • 2008 – Max Payne
    • 2007 – Ballers
    • 2006 – Heart Of The Game
    • 2005 – Hustle & Flow
    • 2005 – Crash
    • 2003 – Lil Pimp
    • 2003 – 2 Fast 2 Furious
    • 2001 – The Wash
    • 1996 – Crash

    Externa länkar

    • Ludacris på Internet Movie Database (engelska)

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.