Semisonic

  • Semisonic är ett amerikanskt rockband som bildades i Minneapolis, Minnesota 1995. Bandet består av tre medlemmar: Dan Wilson (sång/gitarr) John Munson (bas/sång/keyboard) och Jacob Slichter (trummor/slagverk/keyboard). Wilson och Munson har tidigare även spelat tillsammans i bandet Trip Shakespeare.

    Diskografi

    • 1996 – Great Divide
    • 1998 – Feeling Strangely Fine
    • 2001 – All About Chemistry
    • 2003 – One Night at First Avenue
    • 1993 – Pleasure (demo)
    • 1995 – Pleasure
    • 1998 – Singing in My Sleep
    • 1996 - Down in Flames
    • 1996 - F.N.T.
    • 1996 - Delicious
    • 1996 - If I Run
    • 1998 - Closing Time
    • 1998 - Singing in My Sleep
    • 1999 - Secret Smile
    • 2001 - Chemistry
    • 2001 - Get a Grip
    • 2001 - Over My Head

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.