Rozalla

  • Rozalla, född Rozalla Miller, född 18 mars 1964 i Ndola, Zambia, brittisk-zambisk sångerska med mor från Zambia och far från Storbritannien. Hon är mest känd för att ha framfört låten Everybody's Free från 1991. Hon är bosatt i London, Storbritannien.

    Diskografi

    Album

    • 1992 Everybody's Free
    • 1993 Everybody's Free Style 1993 Remix
    • 1995 Look No Further
    • 1998 Coming Home
    • 2003 Best Of
    • 2004 Everybody's Free (speciell utgåva med DVD)

    Singlar

    • 1990 Born To Luv Ya
    • 1991 Faith (In the Power Of Love)
    • 1991 Everybody's Free (To Feel Good)
    • 1991 Faith (In the Power Of Love)
    • 1992 Are You Ready to Fly
    • 1992 Love Breakdown
    • 1992 In 4 Choons Later
    • 1993 Don't Play With Me
    • 1994 I Love Music
    • 1994 This Time I Found Love
    • 1994 You Never Love The Same Way Twice
    • 1995 Baby
    • 1995 Losing My Religion
    • 1996 Everybody's Free (To Feel Good)
    • 1997 Coming Home
    • 1998 Don't Go Lose It Baby
    • 1998 Friday Night
    • 1999 Everybody's Free (To wear sunscreen) (ny version med Baz Luhrmann)
    • 2000 Everybody's Free" (ny version med Richard Vission)
    • 2002 Everybody's Free" (ny version med Aquagen)
    • 2003 Live Another Life
    • 2005 You Never Love The Same Way Twice" (remix)
    • 2005 Everybody's Free" (remix) (med DNF)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.