Shakin' Stevens and the Sunsets

  • Shakin' Stevens, född Michael Barrett den 4 mars 1948 i Ely, Cardiff, Wales, är en brittisk rocksångare. Han inledde sin karriär i slutet av 1960-talet men slog igenom först kring 1980. Till hans mest framgångsrika låtar hör "This Ole House", "You Drive me Crazy", "Oh Julie" och "Cry Just a Little Bit"

    Diskografi

    • 1970 – A Legend
    • 1971 – I'm No J.D.
    • 1972 – Rockin' and Shakin'
    • 1973 – Shakin' Stevens & the Sunsets
    • 1978 – Play Loud
    • 1979 – Take One
    • 1980 – Marie Marie
    • 1981 – This Ole House
    • 1981 – Shaky
    • 1982 – Give Me Your Heart Tonight
    • 1983 – The Bop Won't Stop
    • 1985 – Lipstick, Powder and Paint
    • 1987 – Let's Boogie
    • 1988 – A Whole Lotta Shaky
    • 1990 – There's Two Kinds of Music... Rock and Roll
    • 2007 – Now Listen!
    • 2010 – The Collection

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.