Remy Zero

  • Remy Zero, bildad i Birmingham, Alabama, USA är ett amerikanskt rockband. Deras låtar kan höras i TV-serien Smallville, och i filmen Garden State.

    Bandet upphörde år 2003.

    Bandmedlemmar

    • Jeffrey Cain - gitarr (1989–2003, 2010)
    • Cedric LeMoyne - bas (1989–2003, 2010)
    • August Cinjun Tate - sång, gitarr (1989–2003, 2010)
    • Shelby Tate - sång, keyboard, gitarr (1989–2003, 2010)
    • Gregory Slay - trummor (ca. 1996–2003; död 2010)
    • Leslie Van Trease - gitarr, keyboard
    • Chip Kilpatrick - trummor (2010)

    Diskografi

    • Saint Genet (1992)
    • Remy Zero (1996)
    • Villa Elaine (1998)
    • The Golden Hum (2001)
    • Live on Morning Becomes Eclectic (1998)
    • A Searchers EP (2001)
    • Remy Zero (2010 Tour CD) (2010)
    • Temenos (Here Come the Shakes) / Shadowcasting (1995)
    • Prophecy (1998)
    • Gramarye (1999)
    • Save Me (2002)
    • 'Til The End (2010)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.