Reverend Horton Heat

  • Reverend Horton Heat är ett amerikanskt psychobillyband som bildades 1985 och debuterade 1990 med skivan "Smoke 'Em If You Got 'Em". De har också kallat musiken för "cowpunk". På TV-spelet Guitar Hero 2 finns deras låt Psychobilly Freakout med.

    Medlemmar

    • Jim Heath (känd som The Reverend) på gitarr / sång
    • Jimbo Wallace på kontrabas
    • Paul Simmons på trummor

    Diskografi

    • Laughin' And Cryin' With The Reverend Horton heat - 2009
    • We Three Kings - 2005
    • Revival - 2004
    • Lucky Seven - 2002
    • Spend A Night In The Box - 2000
    • Space Heater - 1998
    • It's Martini Time - 1996
    • Liquor In The Front - 1994
    • Full Custom Gospel Sounds - 1993
    • Smoke 'Em If You Got 'Em - 1991

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.