Natalia Lafourcade;Carla Morrison

  • María Natalia Lafourcade Silva, född 26 februari 1984 i Mexico City, är en mexikansk singer-songwriter inom pop-rock-genren. Hon spelar piano och akustisk gitarr.

    Hennes musikintresse startade tidigt; redan vid tre års ålder började hon att sjunga, mycket tack vare hennes föräldrars musikalitet. Hon är dotter till den fransk-chilenske musikern Gastón Lafourcade.

    Diskografi

    • Natalia Lafourcade, 2002
    • Casa, 2005
    • Las 4 estaciones del amor (instrumental), 2007
    • Hu Hu Hu, 2009
    • Mujer Divina, 2012
    • Hasta la Raíz 2015

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.