Jennette McCurdy

  • Jennette McCurdy, född 26 juni 1992 i Garden Grove, Kalifornien, är en amerikansk skådespelare och countrysångare. Jennette McCurdy är mest känd som Sam Puckett i iCarly, tillsamman

    med Miranda Cosgrove som spelade Carly Shay och Nathan Kress som spelade Freddie Benson.

    Filmografi

    • 2013- – Sam and Cat
    • 2008 - 2010 – iCarly på Nickelodeon
    • 2010 – Best Player - Prodigy
    • 2010 – Fred: The Movie - Bertha
    • 2009 – Minor Details - Mia
    • 2008 – Proving Ground: From the Adventures of Captain Redlocks - Aria Krait
    • 2007 – The Last Day of Summer - Dory Sorenson
    • 2006 – Against Type - Meredith
    • 2005 – See Anthony Run - Lucy (Kort film)
    • 2004 – Tiger Cruise - Kiley Dolan
    • 2011 – Breaking Dawn - The Little Girl
    • 2003 – Taylor Simmons - Amanda Simmons
    • 2003 – Hollywood Homicide - Van Family Daughter
    • 2002 – My Daughter's Tears - Mary Fields
    • 2001 – Shadow Fury - Anna Markov

    Jeanette har också varit med i TV-serier bland annat Zoey 101, True Jackson, VP, Malcolm in the Middle och CSI.

    Diskografi

    Musikvideor

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.