Ambitions

Joe McElderry

  • Joseph "Joe" McElderry, född 16 juni 1991 i South Shields, är en brittisk sångare och fotomodell. McElderry är mest känd som vinnaren av den sjätte säsongen av brittiska The X-Factor 2009.

    Diskografi

    Album

    • Wide Awake (2010)
    • Classic (2011)
    • Classic Christmas (2011)
    • Here's What I Believe (2012)

    Singlar

    • "The Climb" (2009)
    • "Ambitions" (2010)

    Galleri

    • Joe McElderry (2012)

    • Joe McElderry på scen i mars 2010.

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.