Sleigh Bells

  • Sleigh Bells är en amerikansk noisepopduo från Brooklyn. Gruppen släppte debutalbumet Treats år 2010.

    §Medlemmar

    • Derek E. Miller – gitarr (2008-idag)
    • Alexis Krauss – sång (2008-idag)
    • Ryan Primack – gitarr (2013)
    • Chris Maggio – trummor (2013)
    • Jason Boyer – gitarr (2012-2013)

    §Diskografi

    §Studioalbum

    • 2010 – Treats
    • 2012 – Reign of Terror
    • 2013 – Bitter Rivals

    §Singlar

    • 2009 - Crown on the Ground
    • 2009 - Infinity Guitars
    • 2010 - Tell 'Em
    • 2010 - Rill Rill
    • 2011 - Riot Rhythm
    • 2012 - Born to Lose
    • 2012 - Comeback Kid
    • 2012 - Demons
    • 2013 - Bitter Rivals
    • 2014 - That Did It

    §Demos

    • 2009 - Sleigh Bells (EP)

    §Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Sleigh Bells.
    • Officiell webbplats
    • Sleigh Bells på Myspace

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.