Wolf Parade

  • Wolf Parade är ett indierock band från Montréal, Québec, Kanada, bildat 2003 av musiker från British Columbia.

    Deras album, Apologies to the Queen Mary släpptes den 27 september 2005. Den 17 juni 2008, släpptes Wolf Parades andra album, At Mount Zoomer.

    Medlemmar

    • Dan Boeckner - sång, gitarr (2003-2011)
    • Spencer Krug - sång, keyboard (2003-2011)
    • Arlen Thompson - trummor (2003-2011)
    • Dante DeCaro - gitarr, slagverk (2005-2011)
    • Hadji Bakara - keyboard (2003-2010)

    Diskografi

    • Apologies to the Queen Mary (2005)
    • At Mount Zoomer (17 juni, 2008)
    • Expo 86 (2010)
    • Wolf Parade (4 sångar) (2003)
    • Wolf Parade (6 sångar) (2004)
    • Wolf Parade (2005)
    • Promo #1 (2005)
    • Modern World (2006)
    • Shine a Light (2006)
    • I'll Believe in Anything (2006)
    • Call It a Ritual (2008)
    • Cloud Shadow on the Mountain / Yulia (2010)
    • Semi-Precious Stone / Agents of Love (2010)
    • Kissing the Beehive (Live Compilation) (2008)

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Wolf Parade.
    • Wolf Parade på Myspace

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.