Mayfield (Live)

Augustana

  • Augustana är en amerikanskt musikgrupp (rockmusik) från San Diego, i Kalifornien.

    Bandet har bland annat gjort låtarna "Boston" (från albumet All the Stars and Boulevards) och "Sweet and Low" (från Can't Love, Can't Hurt). "Boston" har varit med i avsnitt av tv-serierna One Tree Hill, Hidden Palms och Scrubs.

    Medlemmar

    Nuvarande medlemmar

    • Dan Layus - sång, keyboard, gitarr, piano
    • David Lamoureux - keyboard, trummor, mandolin, sång
    • Jay Barclay - gitarr (turnerande medlem)
    • Jordan Lamoureux bas, sång, keyboard, dragspel

    Tidigare medlemmar

    • Jared Palomar - bas, sång
    • Chris Sachtleben - gitarr, sång
    • Justin South - trummor
    • Josiah Rosen - gitarr, sång
    • John Vincent - piano, orgel, keyboard, sång
    • Josh Calhoun - trummor
    • Simeon Lohrmann - bas
    • Kyle Baker - trummor

    Diskografi

    • 2003 – Midwest Skies and Sleepless Mondays
    • 2005 – You'll Disappear
    • 2005 – All the Stars and Boulevards
    • 2008 – Can't Love, Can't Hurt
    • 2011 – Augustana
    • 2014 – Life Imitating Life
    • 2003 – Mayfield EP
    • 2008 – Can't Love, Can't Hurt EP
    • 2005 - Stars and Boulevards
    • 2006 - Boston
    • 2008 - Sweet and Low
    • 2008 - I Still Ain't Over You
    • 2011 - Steal Your Heart
    • 2011 - Just Stay Here Tonight
    • 2014 - Ash and Ember

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Augustana (musikgrupp).
    • Officiell webbplats

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.