I Stand Alone

Godsmack

  • Godsmack är ett amerikanskt postgrunge/nu-metal-band, bildat 1996 i Boston, Massachusetts. Bandet bestod ursprungligen av sångaren Sully Erna, gitarristen Tony Rambola, basisten Robbie Merrill och trummisen Tommy Stewart. Stewart har senare ersatts av Shannon Larkin, tidigare i bandet Amen.

    Medlemmar

    • Sully Erna – sång, rytmgitarr, keyboard, munspel, trummor, slagverk (1995-idag)
    • Robbie Merrill – basgitarr (1995-idag)
    • Tony Rombola – sologitarr, bakgrundssång (1996-idag)
    • Shannon Larkin – trummor, slagverk (2002-idag)
    • Lee Richards – sologitarr (1995-1996)
    • Tommy Stewart – trummor, slagverk (1995-1996, 1998-2002)
    • Joe D'Arco – trummor, slagverk (1996-1998)

    Diskografi

    • 1998 – All Wound Up
    • 1998 – Godsmack
    • 2000 – Awake
    • 2003 – Faceless
    • 2004 – The Other Side
    • 2006 – IV
    • 2010 – The Oracle
    • 2014 – 1000hp
    • 2012 – Live & Inspired
    • 2004 – The Other Side
    • 2007 – Good Times, Bad Times... Ten Years of Godsmack

    Singlar (#1 på Billboard Hot Mainstream Rock Tracks)

    • 2000 - Awake
    • 2002 - I Stand Alone
    • 2003 - Straight Out of Line
    • 2006 - Speak
    • 2009 - Whiskey Hangover
    • 2010 - Cryin' Like a Bitch

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Godsmack.
    • Officiell webbplats
    • Godsmack på Myspace

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.