Stay

Destine

  • Destine är ett rockband startat år 2006 i Nederländerna av Robin van Loenen (gitarr och sång), Hubrecht Eversdij (gitarr), Laurens Troost (keyboard), Tom Vorstius Kruijff (bas) och Robin Faas (trummor). Deras debutplatta fick namnet "Lightspeed" och kom ut år 2010. Bandet slog igenom med singlarna "In Your Arms" (som även blev soundtrack i tv-spelet Pro Evolution Soccer 2011), "Stars" och "Spiders", bandet har även turnerat i länder som Belgien, England, Wales, Frankrike och Tyskland, där det bland allat har varit förband till Fall Out Boy och New Found Glory. Den 18 oktober 2011, lämnar trummisen Robin Faas bandet på grund av personliga problemn och hans plats blir tagen av Jordy Datema. Bandets andra platta "Illuminate" släpps i mitten av 2012. Deras musik blandar in stilar som Powerpop, Punkpop, Alternativ rock och kanke pop eller punkrock och liknar nordamerikanska band som Paramore, New Found Glory, Blink-182 och några andra.

    Medlemmar

    • Robin van Loenen - gitarr och sång
    • Tom Vorstius Kruijff - bas
    • Hubrecht Eversdijk - gitarr
    • Laurens Troost - keyboard
    • Jordy Datema - trummor

    Tidigare medlemmar

    • Robin Faas - trummor (fram till 2011)

    Diskografi

    • A Dozen Dreams - 2006 (EP)
    • Lightspeed - 2010
    • Illuminate - 2012

    Singlar

    • In Your Arms - 2009
    • Stars - 2009
    • Spiders - 2010
    • Down - 2010
    • Stay - 2011
    • Thousand miles - 2011
    • Night Skies - 2012
    • All The People - 2012
    • Wait Forever - 2012
    • Down and Out - 2015

    Externa länkar

    Denna artikel om en musikgrupp behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.