The Almost

  • The Almost är ett alternative-band från Clearwater, Florida, bildat 2005. Bandet har mest varit ett sidoprojekt av Underoaths trummis och sångare Aaron Gillespie.

    Historia

    Det finns inget exakt datum på när bandet grundades, man vet bara att Aaron Gillespie skapade deras Myspace den 1 oktober 2005. Den 4 oktober 2005 släppte bandet sina två första låtar "I Mostly Like to Copy Other People" och "They Say You Can Never Write I Told You So in a Song But Here I Go". Under år 2007 turnerade bandet med bl.a. Paramore. Därefter har de turnerat med band som Emery, Envy On The Coast och Army of Me. År 2010 kommer The Almost att turnera med band som bl.a. HIM, Whitechapel, A Day To Remember och Paramore.

    Medlemmar

    • Aaron Gillespie - sång, gitarr (2005 - )
    • Dusty Redmon - gitarr (2007 - )
    • Jay Vilardi - gitarr (2007 - )
    • Joe Musten – trummor, slagverk (2008 - )
    • Jon Thompson - basgitarr (2010 - )
    • Alex Aponte - bas (2007 - 2010)
    • Kenny Bozich - trummor, slagverk (2007 - 2008)
    • Nick D'Amico - gitarr (2007)

    Diskografi

    • 2007 – Southern Weather
    • 2008 – No Gift to Bring
    • 2009 – Monster Monster
    • 2013 – Fear Inside Our Bones
    • 2009 - No Gift To Bring
    • 2010 - Monster Monster EP

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.