Sebadoh

  • Sebadoh är en amerikansk indierock/lo-figrupp som bildades 1986 i Westfield i Massachusetts.

    Medlemmar

    • Lou Barlow - sång, gitarr, bas (1986-2000, 2003-2004, 2007-idag)
    • Jason Loewenstein - sång, bas, trummor, gitarr (1986-2000, 2003-2004, 2007-idag)
    • Bob D'Amico - trummor (2011-idag)
    • Eric Gaffney - sång, trummor, gitarr (1987-1994)
    • Bob Fay - trummor (1994-1999)
    • Russ Pollard - trummor (1999-2000, 2003-2004, 2007-2011)

    Diskografi

    • 1989 The Freed Man
    • 1990 Weed Forestin'
    • 1991 III
    • 1993 Bubble and Scrape
    • 1994 Bakesale
    • 1996 Harmacy
    • 1999 The Sebadoh
    • 2013 Defend Yourself
    • 1994 Sebadoh in Tokyo
    • 1989 Sonic Life EP (delad EP med Big Stick)
    • 1990 Asshole
    • 1991 Gimme Indie Rock!
    • 1992 St. Nowhere (delad EP med Azalia Snail)
    • 1992 Rocking the Forest
    • 1992 Sebadoh vs. Helmet (delad EP)
    • 1994 4 Song CD
    • 1995 Magnet's Coil
    • 2012 Secret EP
    • 2013 Daytrotter Session
    • 1991 Oven is My Friend
    • 1993 Soul and Fire
    • 1994 Rebound /Careful
    • 1994 Skull
    • 1995 Not Too Amused / Hank Williams
    • 1996 Willing to Wait
    • 1996 Beauty of the Ride
    • 1996 - Princess
    • 1996 Ocean
    • 1999 Flame
    • 1999 Weird
    • 1999 It's All You
    • 2013 I Will

    • 1990 The Freed Weed
    • 1992 Smash Your Head on the Punk Rock
    • 2007 Wade Through the Boggs

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.