The Whole Enchilada (Intro)

Keb Mo

  • Keb' Mo', egentligen Kevin Moore, född 3 oktober 1951 i Los Angeles, är en amerikansk bluessångare, gitarrist och låtskrivare.

    Keb' Mo' har tre gånger tagit hem Grammyn i kategorin bästa samtida bluesalbum, för Just Like You (1996), Slow Down (1999) och Keep It Simple (2005).

    Diskografi

    • 1980 – Rainmaker (som Kevin Moore)
    • 1994 – Keb' Mo'
    • 1996 – Just Like You
    • 1998 – Slow Down
    • 2000 – The Door
    • 2001 – Big Wide Grin
    • 2004 – Keep It Simple
    • 2004 – Peace...Back by Popular Demand
    • 2006 – Suitcase
    • 2009 – Live and Mo'

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.