Maria Arredondo

  • Maria Arredondo, född 6 juli 1985 i Vennesla i Vest-Agder, är en norsk sångerska. Arredondo uppträdde mycket som barn och fick kontrakt med Scandinavian Artist Management när hon var 14 år och med skivbolaget Universal Music år 2000. Hon har spelat huvudrollen i Sound of Music på Edderkoppen teater i Oslo, premiär i september 2008. Hon deltog i Norsk Melodi Grand Prix 2010.

    Diskografi

    • Maria Arredondo (2003)
    • Not Going Under (2004)
    • Min Jul (2005) (med TrondheimSolistene)
    • For A Moment (2007)
    • Sound of Musicals (2008)
    • Familien min (2009)
    • Can let Go (2003)
    • Just a Little Heartache (2003)
    • In Love With an Angel (2003)
    • Hardly Hurts at All (2003)
    • A Thousand Nights (2003)
    • Mad Summer (2004)
    • Burning (2004)
    • Cross Every River (2005)
    • On Christmas Day (2006)
    • Brief and Beautiful (2007)
    • Kyrie Eleison (2007)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.