Mica Paris

  • Mica Paris, sångare, producent, låtskrivare och TV-värd.

    Född Michelle Wallen 1969 i London, England. Mica sjöng i gospelgruppen Spirit of Watts innan hon turnerade och spelade in med gruppen Hollywood Beyond. 1988 släppte Mica sitt debutalbum So Good på 4th & Broadway Records. Albumet inkluderar bl a låten My One Temptation som blev en UK top 10 hit. 1989 gjorde hon låten Where Is The Love tillsammans med Will Downing.

    De senaste åren har Mica mest sysslat med TV, film och teater. I svensk TV har hon setts i Kanal 5:s program Stilpoliserna tillsammans med Lisa Butcher .

    Mica Paris, Diskografi, album

    • So Good (1988)
    • Contribution (1990)
    • Whisper A Prayer (1993)
    • Black Angel (1998)
    • Soul Classics (2005)
    • If You Could Love Me (2005)
    • Born Again (2009)

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.