Feel It

DJ Jean

  • Jan Engelaar, född 7 maj 1968 i Veenendaal i Nederländerna, är en nederländsk DJ mer känd under artistnamnet DJ Jean. Uttryckt i antal skivor är han den bäst säljande nederländska DJ:en genom tiderna.

    DJ Jeans karriär började 1989, när han vann det nederländska mix- och scratchmästerskapet. Han har sedan dess gjort sig ett namn inom DJ-scenen på den amsterdamska nattklubben iT. 1999 släpptes den hittills mest kända singeln The Launch. Sedan 2002 jobbar han dessutom som DJ för radiostationen Radio 538.

    Diskografi

    Album

    • 1997 – This Master’s Choice
    • 1997 – The World of DJ Jean
    • 1998 – Strictly DJ Jean

    Singlar

    • 1996 – I give my life
    • 1997 – Let Yourself Go (med Peran)
    • 1998 – U Got My Love
    • 1999 – The Launch: Nederländerna #1(2)
    • 2000 – Love Come Home
    • 2001 – Lift Me Up
    • 2003 – Supersounds
    • 2004 – Every Single Day
    • 2005 – Feel It

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.