Kailyn Lowry från Teen Mom 2 väntar sitt tredje barn

Se hennes avslöjande här.

Kailyn Lowry från Teen Mom 2 ska bli mamma igen!

24-åriga MTV-stjärnan, som vi först lärde känna i 16 & Pregnant, väntar sitt tredje barn.

Kailyn avslöjade den stora nyheten på sin hemsida igår, tillsammans med en ultraljudsbild.

”Jag är gravid. Jag är ledsen för jag borde ha vetat att människor i mitt liv skulle sälja ut mig innan jag var redo." berättar Kailyn i ett ärligt inlägg på sin hemsida.

”Som en normal person vill jag vill det här ska vara en lycklig tid. Jag vill att det ska vara en privat tid så jag kan vara glad utan att bli jagad av paparazzis och bråka med galna rubriker. Snälla vet att detta är ett val jag gjort. Jag vet redan en del inte kommer hålla med, men jag har blivit överöst med stöd av dom jag älskar sedan jag fick veta." fortsätter hon.

”Jag har haft en hel del komplikationer fram till denna graviditet och jag var inte redo att släppa så privat information än eftersom det är en hög risk graviditet," förklarar Kailyn. “Jag ville inte avslöja nyheten och sen bara ha ett till missfall och genomlida mer sorg.”

>> Titta på Teen Mom 2 här

”Jag filmades under programmet där jag säger att jag inte vill ha fler barn, men jag är gravid igen", skriver Kailyn på sin hemsida.

”Jag vet så många kommer att ha synpunkter på detta, men så här är det – jag ville inte att sätta ett barn till världen till en ett misslyckat äktenskap. Strax efter jag började få komplikationerna höll möjligheten att få fler barn på att nästan tas ifrån mig . När jag verkligen började tänka visste jag att jag ville ha fler. Det här var valet jag gjorde. Detta är barnet jag trodde att jag inte kunde få. Jag vet att detta är inte en idealisk situation, men jag vet allt kommer att bli okej och som jag säger i min bok – med lite hustle and heart, kan jag överleva vad som helst. Att få ett till barn är något jag är så glad över och jag längtar. Mina pojkar är så glada, de som älskar mig är glada, och jag hoppas att alla bara kan vara glada för mig under denna tid."

Kailyn fick sin första son Isaac 2010 under programmet 16 & Pregnant. Hennes 2 år gamla son Lincoln föddes under den femte säsongen av Teen Mom 2. Och nu ska sötnosarna få ett syskon.

CONGRATS KAILYN!

Följ Kailyn och dom andra tjejerna i Teen Mom 2 varje söndag kl 18:00 på MTV.

Fredag, 24. Februari 2017