Vi behöver DIG på MTV EMA 2017

Är du en av talangerna som ska hänga med till MTV EMA i London? Tävla om chansen här.

Den 12 november är det dags för en av årets största musikhändelser – MTV EMA!

Galan livesänds från London och nu letar MTV Breaks efter nya talanger som ska följa med och hjälpa till bakom kulisserna.

Vi söker:
En fotograf
En reporter för sociala medier
En kostymdesigner
En grafisk designer

Förutom chansen att få visa upp din talang på MTV EMA 2017 kommer varje vinnare även att få:
- En fantastisk mentor som ger stöd under eventet och exklusiva uppföljningar efteråt
- Få sitt arbete visat på MTV
- Resa till London samt boende

Läs mer om tävlingen och hur du deltar här nedanför!

Om du vill tävla om den här grymma chansen och kickstarta din karriär så måste du lämna in ditt bidrag senast 25 september 2017.

Läs de fullständiga villkoren här.

FOTOGRAF

Älskar du foto och tar grymma bilder så fort du får chansen? Vi söker en fotograf som ska göra oss sällskap i London och ta de hetaste bilderna på EMA:s röda matta och allt annat som händer på MTV Breaks.

Så här tävlar du: Vi vill gärna se hur bra du är på att fånga den hektiska och actionfyllda röda mattan på MTV EMA. Fota action eller rörelse, ladda upp bilden på Instagram och tagga bilden med #MTVBreaksPhotographer

Kom ihåg – vi kan inte se bilden om ditt konto är privat. Vi väljer ut deltagare som går vidare till andra omgången, då kontaktar vi dig för att prata mer om din fotografering.

KOSTYMDESIGNER

Vi vill hitta en talangfull kostymdesigner som får komma och arbeta backstage som en del av vårt duktiga EMA-designteam. Du kommer jobba med några av de mest kreativa människorna i branschen, få brainstorma idéer om outfits och hjälpa till att skapa kläder till EMA-scenen.

Så här tävlar du: Vi vill se din vision och talang för klädskapande. Ladda upp en bild av den bästa kläddesign du ritat eller skapat på ditt Instagramkonto. Använd hashtaggen #MTVBreaksCostume

Kom ihåg – vi kan inte se bilden om ditt konto är privat. Vi väljer ut deltagare som går vidare till andra omgången och kontaktar sedan de utvalda med en designuppgift som ska utföras.

REPORTER FÖR SOCIALA MEDIER

Är du en superstjärna på sociala medier och vet hur man fångar de mest minnesvärda stunderna?

Vi söker efter någon som kan sprida EMA-upplevelsen till fans världen över genom att upptäcka, fånga och dela de mest omtalade ögonblicken från backstage och hela evenemanget.

Du vet vad som är intressant för MTV-fans och är ett proffs på att använda din mobil för att skapa content.

Så här tävlar du: Sammanfatta dagens bästa ögonblick i en 30 sekunders Instagram-video. Ladda upp videon på ditt Instagramkonto och använd hashtaggen #MTVBreaksSocial.

Kom ihåg – vi kan inte se videon om ditt konto är privat. Vi väljer ut deltagare som går vidare till andra omgången och då kontaktar vi dig för att prata mer om varför du vill bli vår reporter.

GRAFISK DESIGNER

Har du ett öga för design och vet vad som kan göra EMA ännu mer unikt? Vi letar efter någon som kan hjälpa EMA-teamet inför och under evenemanget. Denna möjlighet handlar om att skapa de mest imponerande grafiska mönster och komma fram till vad som funkar bäst framför kameran. Du måste vara tillgänglig i oktober för att arbeta fram några idéer med teamet via mejl och vara tillgänglig hela helgen för att hjälpa till att sätta allt i rullning.

Så här tävlar du: Vi vill se vad du skulle ha gjort om du hade utformat årets vinnarkuvert. Gör en nytolkning av kuvertet på ditt sätt! Rita upp en design, ladda upp skapelsen på ditt Instagramkonto och använd hashtaggen #MTVBreaksDesigner. 

Kom ihåg – vi kan inte se bilden om ditt konto är privat. Vi väljer ut deltagare som går vidare till andra omgången och kontaktar sedan de utvalda med en sista designuppgift.

Lycka till!

Klänningen i tv-reklamen är skapad av Pop Zheng Email // Instagram

Fredag, 25. Augusti 2017