Lady Gaga ställer in i Indonesien efter protester

Lady Gaga älskar att provocera och vi älskar henne för att hon gör det men det är inte alla som är på samma linje. Den amerikanska sångerskan har tvingats ställa in en utsåld spelning under sin turné "Born This Way Ball" där 52000 personer skulle se henne

Lady Gaga älskar att provocera och vi älskar henne för att hon gör det men det är inte alla som är på samma linje. Den amerikanska sångerskan har tvingats ställa in en utsåld spelning under sin turné “Born This Way Ball” där 52000 personer skulle se henne på Gelora Bung Karno stadion i Jakarta, Indonesien. Anledningen? Religiösa och konservativa grupper säger att hennes sexiga kostymer, suggestiva dans och vulgära stil påverkar landets ungdomar.

Enligt the Associated Press sa en talesman för den nationella polisen att hennes tillstånd för showen är indragen pga religiös konservativ oro att konserten skulle skada de ungas moral. Den religiösa gruppen FPI säger att att hon är vulgär och klär sig i trosor och bh. De säger att hon utger sig för att vara Djävulens barn och att hon sprider Satans lärdomar, hon är helt enkelt farlig.

Den lokala polisen kan inte garantera säkerheten så det som skulle bli Gagas största spelning under sin pågående Asien-turné kommer att bli framskjuten.

Spelningarna i SydKorea hade 18-årsgräns pga att de konservativa i landet protesterade mot konsertens innehåll.

Tisdag, 15. Maj 2012