MTV PUSH: Hayley Kiyoko

Hayley Kiyoko är vår MTV PUSH i april!

Vi är så stolta att få presentera stjärnskottet Hayley Kiyoko som månadens MTV PUSH.

Hayley föddes i Los Angeles och blev upptäckt av Nickelodeon redan som 5-åring. Som liten gjorde hon huvudrollen i flera Scooby-Doo-filmer och var med i Disneys Wizards of Waverly Place.

Hennes skådespelarkarriär fortsatte spikrakt uppåt och hon har bland annat medverkat i The Vampire Diaries, Insidious 3 och Netflix-originalet XOXO.

2015 släppte Hayley ep:n This Side of Paradise och musikvideon till en av singlarna, Girls Like Girls, har hittills genererat över 87 miljoner visningar på YouTube.

Ett år senare släppte hon sin kritikerrosade ep Citrine under Empire och Atlantic Records.

“Under processen lärde jag mig att mitt innersta väsen handlar om att tala sanningen och skriva musik som berättar om det extraordinära, ibland tabubelagda inom popmusik”, säger Hayley och fortsätter: “På This Side of Paradise var jag lite blyg med hur långt jag ville gå. På denna ep:n satsade jag allt.”

Hayley Kiyokos första studioalbum Expectations släpptes den 30 mars och singlarna Curious och Let It Be har redan nått 13 miljoner streams på Spotify.

“När folk lyssnar på min musik vill jag att de ska känna sig inkluderade och inte ensamma. Jag vill visa att det är okej att känna allt: lycka, sorg, motgång och kärlek. Jag vill vara den unga kvinnan som kan stärka och få andra att känna sig vackra och starka.”

Håll utkik på push.mtv.tv hela månaden för exklusiva klipp och intervjuer med Hayley Kiyoko!

Måndag, 02. April 2018