Loreen och Tove Styrke

Akterna för MTV World Stage i Göteborg är klara...

Nu släpper vi de sista två artisterna för *MTV World Stage i Göteborg: Eurovision-vinnaren Loreen och svenska popfenomenet Tove Styrke.*

Loreen och Tove kommer tillsammans med Nelly Furtado och B.o.B att bjuda Göteborg på en gratiskonsert staden sent ska glömma, en konsert som senare kommer att sändas till hundratals miljoner hushåll världen över.

Sedan Loreen fullkomligt krossade allt motstånd i Eurovision 2012 i Baku den 26 maj har hon blivit en av de mest eftertraktade artisterna i Europa. Hennes Euphoria har intagit förstaplatsen på de flesta europeiska låtlistor, och förutom Euphoria kommer Loreen att framföra nytt material från hennes kommande platta.

Tove Styrke har det senaste året haft fullt upp med sin europalansering. I fredags den 1 juni ställde hon till med storslagen show på den stora tyska festivalen Rock Am Ring. Tidningen New York Post har listat henne som en av tio up and coming-artister att ha koll på under året. Och det har vi, eller hur?

Så den 21 juni har vi alla chans att tillsammans med Loreen, Nelly Furtado, B.O.B och Tove Styrke verkligen visa hundratals miljoner hushåll runt om i världen hur en svensk midsommar skall, och bör, inledas. Följer du med?

Tisdag, 05. Juni 2012