Isle Of MTV Malta Special

Kolla in de bästa klippen från Isle Of MTV med Eva Simons, Flo Rida, Nelly Furtado och Will.I.Am, här!

Malta bjöd in till en massiv konsertupplevelse med världsstjärnor som Will.I.Am, Nelly Furtado, Flo Rida och Eva Simons på Florianas historiska torg ‘Il-Foso’.

Det är sjätte året i rad som MTV ger konsert-törstande fans världen över chansen att se sina favoritartister live.

Eva Simons öppnade upp kvällen och gjorde ingen besviken då hon lät sin unika blandning av hög energisk dance-pop strömma ut över publikhavet.
Hon visade alla att hon är en av de mest intressanta och viktiga nykomling inom musikvärlden och definitivt en artist du kommer höra mer om i framtiden.

När solen var på väg ner så var det dags för Nelly Furtado att inta scenen och så fort hon klev upp på scenen var det som om solen aldrig gått ner. Det strömmade värme, energi och ren magi från scenen och publiken skrek, applåderade och solade sig igenom hela framträdandet.

Flo Rida och Will.I.Am såg till att publiken nådde exits då under nation med hitter soma ‘Good Feelings’, ‘Whistle’, ‘T.H.E (Hardest Ever)’ och ‘This is Love’.

Vi sände konserten den 1 augusti men för alla er som grillade istället har vi lagt upp de bästa godbitarna här på webben.

Tisdag, 31. Juli 2012

  • I Don't Like You - Live at Il Fosos Square Malta

  • Whistle - Live at Il-Fosos Square Malta

  • Big Hoops - Live at Il Fosos Square Malta

  • This Is Love (Ft Eva Simons) - Live at Il-Fosos Square Malta