Pauly D Sneak Peek

Hur gör man ett gott intryck?

I helgens avsnitt får vi se att Biggie har ringen klar, nu ska han fråga MJ’s föräldrar om lov att gifta sig med deras dotter. Hur gör man ett gott intryck? Knappast som i den borttagna scenen “Passing Gas”… den börjar med lite kul ljud men OMG vad det stinker. Det där hotellrummet stinker till och med genom skärmen så det är lätt att förstå att den scenen togs bort. Uärrrk!

I vår sneak peek får du också lära dig uttrycket FMF – Fat Man Friendly – och då snackar vi hotellsängar. Hur löser killarna problemet: 4 killar och 2 hotellsängar?

Sen kan vi inte låta bli att visa en annan borttagen scen, Biggie kommer hem till MJ och de ger sig iväg till ett fik för att få vara ifred. Här kan de ostört prata om livet och Biggie berättar att det är alldeles för mycket festande och att han är trött på det. Hmmm hur låter det i MJ’s öron?

Hela avsnittet där vi också får se när Pauly blir inbjuden av Planet Hollywood att göra sina handavtryck! Wow, det är riktigt stort och Pauly reser med sina vänner till New York för att ha lite roligt.

Se hela avsnitt 9 med Pauly D på söndag kl. 22:00

Fredag, 03. Augusti 2012

  • Pauly D sneak peek 9 Not FMF

  • Borttagen scen: Babysitter

  • Borttagen scen: Passing Gas