Avicii i flanell

VMA-nominerade Avicii gör ett riktigt bra jobb framför kameran

Som vi tidigare har berättat är Avicii nytt ansikte för Ralph Laurens nya höstkollektion. Vår svenska super-DJ har till och med remixat "Silhouettes" med Salem Al-Fakir tillsammans med Ralph Lauren.

Elaka tungor pratar ofta om pengar och om superstjärnor som redan tjänar så mycket pengar såklart ska göra reklam för att tjäna ännu mer. Men Avicii är inte sen med att skänka pengar till välgörenhet, med sin “House of Hunger”-turné donerade han 1 miljon dollar (vi snackar alltså om nästan 7 miljoner svenska kronor) till svältorganisationer i USA. Kolla klippet här ovanför!

Ralph Lauren-bilderna, som är plåtade av Mark Seliger, kommer vi att möta både i butikerna men också på stan och på nätet.

David Lauren är son till Ralph Lauren, han arbetar som Executive Vice President of Advertising, Marketing and Corporate Communications (wow, den titeln var lång). I ett pressmeddelande sa han tidigare i somras:

- Musik är en integrerad del av Denim & Supply Ralph Laurens varumärke. Genom att samarbeta med talangfulla artister som Avicii skapar vi en synergi mellan mode och musik som ger våra kunder en möjlighet att skapa en personlig relation med vårt varumärke.

Vi är förstås stolta över vår svenska superstjärna, här kan du se våra musikvideor med Avicii. Det går riktigt bra nu och i VMA är Avicii nominerad i TVÅ kategorier, läs här om hur DU ska göra för att RÖSTA!

Tisdag, 07. Augusti 2012

  • Avicii och Ash om House of Hunger-turnén och att donera pengar

  • Varför DJs älskar Tomorrowland