Rihanna hettar upp VMA-galan

VMA-debutanten Frank Ocean hakar också på.

Årets VMA bjuder på en tät lineup med One Direction, Taylor Swift, Green Day, Alicia Keys och Pink. Man kan ju vara nöjd med det men vi slår på stort och kan nu berätta att Rihanna kommer att hetta upp galan ännu mer med ett grymt uppträdande som vi enligt rykten aldrig kommer att glömma.

Rihanna är tillsammans med Drake nominerad i flest kategorier för kvällen. Vi kommer också att få se VMA-debutanten Frank Ocean som är nominerad i “Best New Artist”. Se listan över alla nominerade här >>>

Dessutom kan vi berätta att Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones, 2 Chainz och Ke$ha har lagts till den redan mäktiga listan över VMA-presentatörer Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Mac Miller och det amerikanska kvinnliga olympiska gymnast-teamet “Fierce Five” som tog guld medalj under årets OS i London.

Galan sänds live från Staples Center i Los Angeles och leds av komikern Kevin Hart som ni säkert inte har missat vid det här laget! Du ser galan på MTV natten till 7 september, förgalan 01:30 och sen drar galan igång 02:30. Repris sänds samma kväll 21:00 och på mtv.se direkt på morgonen.

Du vet väl att du går in och röstar på dina VMA-favoriter här >>>

Tisdag, 28. Augusti 2012