Louis Tomlinson gillar Kevin

Vår One Direction-stjärna är kompis med en plastduva som heter Kevin...

Vi älskar när pojkbandsmedlemmar visar sin svaghet för olika djur. För inte så länge sen var det Liam Payne i One Direction som gosade med en livs levande delfin. Nu är det Louis Tomlinson, också från One Direction, som tagit över med sin plastduva Kevin. (jo det är sant) Jovisst, vi bara awwwww när det gäller 1D även om det handlar om att förmänskliga en fågel.

Den här bilden kommer från facebook men det är inte första gången som Kevin hamnar i rampljuset. Du som är riktigt uppmärksam kanske har sett honom i några av One Directions musikvideor? Kevin har nämligen haft olika roller i flera videor. Dessutom har han en egen facebooksida. (Vi har ju sagt att internet är magiskt)

Nu bubblar det säkert massor av frågor som t.ex. VARFÖR EN PLASTFÅGEL? men också hur stor plats den här fågeln kan ta i One Directions liv? Vad ska man göra för att bli sådär gosad med som en delfin eller som plastKevin? För visst får väl Kevin hänga med backstage? Vem vill inte vara med på inspelningar av musikvideo som * host * Live While We're Young och speciellt de där bortklippta scenerna när killarnas kläder blev lite för blöta * dubbelhost. *

Alltså, är det värt att bli avundsjuk på en plastduva eller inte?

Tisdag, 25. September 2012